Termeni si conditii

Site-ul www.casasavri.ro este un site comercial, proprietate a SC CASA SAVRI SRL, care permite efectuarea de rezervări de camere la hotelul proprietate a CASA SAVRI SRL.

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea de servicii turistice de pe site-ul www. casasavri.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor detaliate în următoarele paragrafe.

Dorința noastră este să vă oferim o experiență de neuitat în Pensiunea Casa Savri stabilind o serie de reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să țineți cont.

1. Sosire și plecare:

– cazarea se face începând cu ora 14.00.

– eliberarea camerelor se face până în ora 12:00.

– la solicitarea clienților și când hotelul dispune de spații se pot aplica conform practicii internaționale tarife speciale pentru rămânerea după ora 12.00 în cameră astfel:

-pentru rămânerea până la ora 23:00 se va încasa 50% din tariful afișat

-Bagajele pot fi păstrate la camera de bagaje fără plată timp de 24 de ore.

2. Cazare:

– Cazarea fiecărei persoane se face prin completarea fișei de anunțare a sosirii pe baza actului de identitate.

– Cazarea copiilor până la 7 ani se va face gratuit, pentru copii între 7-12 ani se va percepe 50% din valoarea unui pat denumit supliment cu sau fără asigurarea unui pat suplimentar în cameră, iar pentru copii peste 12 ani se va percepe tariful normal.

3. Rezervare:

– Pentru rezervare completați formularul sau contactați serviciul rezervări prin telefon: 0757073665 , site www.casasavri.ro , e-mail: office@casasavri.ro.

4. Anularea rezervării:

– Orice anulare de rezervare se va face contactând serviciul rezervări.

– Nu se vor aplica penalizări dacă anularea rezervării se va face cu cel puțin 3 zile înainte. Penalizarea reprezintă contravaloarea primei zile de cazare.

– Daca este vorba de o rezervare de 1 sau mai multe camere, atunci anularea acesteia se va face cu cel putin 10 zile înainte de data sosirii.

– Pentru rezervări de grupuri vă rugăm contactați serviciul rezervări.

5. Tarife:

– Acestea diferă în funcție de tipul de cameră ales și de numărul de persoane.

6. Modalități de plată:

– Este acceptată plata numerar(RON), cărți de credit (Visa, Mastercard, Maestro), transfer bancar.

7. Program funcționare restaurant și bar:

– Micul dejun se servește zilnic între 08:30 si 10:30 A.M.

8. Fumatul:

– În cadrul pensiunii fumatul este strict interzis in interior, avand loc special amenajat in curtea pensiunii.

9. Siguranța:

– Pensiunea și spatiile publice sunt supravegheate prin sistem video. Nu ne asumăm răspunderea pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incita pensiunii și barului.

10. Spațiul de parcare și autoturismele:

– Unitatea hotelieră beneficiază de parcare publica contra cost (5lei/zi) cu sistem de supraveghere (sugerăm evitarea lăsării de obiecte la vedere).

11. Nevoi speciale:

– Dorim să asigurăm cele mai bune condiții persoanelor cu nevoi speciale. Marea majoritate a spațiilor din hotelul nostru nu sunt accesibile și persoanelor în scaun cu rotile.

– Dacă aveți nevoie specială de orice natură, vă rugăm să ne anunțați în avans, pentru a putea să vă oferim un sejur cât mai agreabil.

12. Animalele:

– Nu este permisă cazarea în pensiune a persoanelor însoțite de animale și păsări.

13. Vizitatori:

– Puteți primi vizitatori în camera dumneavoastră între orele 08:00 și 22:00,fără costuri suplimentare, în cazul în care primiți oaspeți în intervalul 22:00-08:00 aceștia vor trebui să achite diferența de tarif și să se înregistreze la recepție.

14. Confidențialitate:

– Nu vom folosi niciodată datele cu caracter personal fără să avem în prealabil acordul dumneavoastră.

15. Protecția Mediului:

– Reprezintă o preocupare permanentă. Lenjeria și prosoapele se schimbă la 3 respectiv 2 zile cazare sau la cererea clientului.Pentru a ne semnala dorința dumneavoastră de a schimba obiecte de lenjerie sau prosoape va rugăm să le lăsați pe jos în baie.

16. Responsabilități:

– Clientul este răspunzator față de hotel pentru daunele provocate celorlalți clienți sau personalului, clădirilor, mobilierului și echipamentelor hotelului dacă greșeala / intenția le poate fi imputată.

– Răspunderea hotelului nu se extinde asupra autovehiculelor sau încărcăturii acestora.

17. Comportament:

– Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea sau servirea în bar a clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți care prin atitudinea lor aduc prejudicii imaginii pensiunii sau deranjează alți clienți.

 

18. Fidelizare:

– Ne rezervăm dreptul de a acorda bonusuri și discounturi în scopul fidelizării clienților noștri.

19. Clauze finale:

– Considerăm că orice client în momentul accesării oricărui serviciu oferit depensiune a luat cunoștință de termenii și condițiile menționate mai sus și le-a acceptat tacit. Politica pensiunii poate fi oricând modificată fără notificare.